Uppstartserbjudande! 30% rabatt på alla behandlingar.

FAQ

Här svarar vi på de vanligaste frågorna.

BEHANDLINGAR

Vilka resultat kan jag förvänta mig av en behandling?

Alla människor är olika och vilka resultat man får av en behandling beror på flera faktorer. Under en behandling identifierar kroppen de största problemen och vi arbetar därefter med att ge kroppen verktygen för att lösa dessa. När kroppen eliminerar de största problemen så brukar de flesta symtomen att försvinna. Vi kan dock inte garantera något, då det även är upp till dig att följa det vi kommer fram till under en behandling. Kroppen är fantastisk på att läka sig själv när den får rätt förutsättningar. Vill du läsa mer om vad andra fått för resultat kan du klicka här.

Vad är skillnaden mellan de olika behandlingarna?

Behandlingssystemet bygger på två ben och är utformat för att uppnå snabba och bestående resultat med strävan att fungera för allt och alla.

HEALTH (HKT®) är behandlingsmetoden vi rekommenderar att man börjar med. Som namnet tyder på, fokuserar den på hela kroppens hälsa & status. Man arbetar med alla kroppens system och den innefattar delar av båda behandlingsmetoderna. Under en behandling så arbetar man med att ställa kroppens funktioner till rätta, identifiera vad som stör kroppen mest och hjälpa kroppen att eliminera eventuella problem. För mer info om denna behandling och olika behandlingsområden klicka här.

PERFORMANCE specificerar sig på den fysiska delen av kroppen. Om man har muskulära problem som inte blivit helt bra efter en HEALTH (HKT®) behandling eller vill ha hjälp med träning, rekommenderar vi denna behandling. Under en behandling arbetar man med att skapa rätt rörlighet i kroppens alla muskler och leder, bygga upp de muskler som är försvagade samt ge kroppen rätt förutsättningar till fortsatt utveckling.

Vid frågor så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vilken behandling är rätt för mig?

Båda behandlingarna ger bra resultat oavsett upplägg eller ordning. Vi rekommenderar dock att man börjar med HEALTH (HKT®) för bästa resultat, då denna behandlingsmetod ser till hela kroppens status. 

Vid frågor så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

ATHLETE

Vem kan ansöka?

Alla idrottare kan ansöka till vårt Athlete Program. Efter ansökan är inskickad kommer vi att ta kontakt med dig och starta vår antagningsprocess. En ansökan är inte bindande på något sätt.

ÖVRIGT

Hur bokar man en föreläsning?

Vi erbjuder föreläsningar för alla. Såväl privatpersoner som företag och organisationer. Vid intresse är ni varmt välkomna att kontakta oss på vår mail info@rehuman.se eller fylla i en intresseanmälan här.

Har du fler frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Besök Oss

Fridhemsplan 2
792 30, Mora, Sweden

Ring Oss

+46 76 0099879

Maila Oss

info@rehuman.se

Besök Oss

Fridhemsplan 2
792 32, Mora, Sweden

Ring Oss

+46 76 0099879

Maila Oss

info@rehuman.se