Uppstartserbjudande! 30% rabatt på alla behandlingar.

ATHLETE PROGRAM

FÖR OPTIMAL PRESTATION

För att prestera på sin högsta nivå behöver man en kropp som fungerar optimalt. Vi strävar efter perfektion i allt vi gör och arbetar med utvalda atleter.

PROGRAMMETS UPPBYGGNAD

En detaljerad helhetslösning, byggt på nya banbrytande metoder, personlig kontakt, uppföljning och garanterade resultat. Skräddarsytt för att passa alla idrottare.

BEHANDLINGAR

För att hålla sig skadefri, utvecklas och prestera på sin högsta nivå behöver kroppen ha de bästa förutsättningarna. Programmet innehåller därför obegränsad tillgång till alla våra behandlingar.

PROGRAM

Personligt anpassade program för alla sporter och förutsättningar. Programmen inkluderar allt inom träning, näring och prestation. Byggt för att uppnå maximal utveckling och resultat.

PLATTFORM

Vår plattform kommer med en app fylld av alla funktioner man kan tänka sig. Övningar i videoformat, test tracking, chattfunktioner och 16 + toppmoderna funktioner.

TESTER

Vi utför tester flera gånger per år för att följa utveckling och progression. Allt från detaljerade kroppsmätningar till fysiska tester. Så vi hela tiden kan optimera ditt program för bästa resultat.

COMMUNITY

Alla atleter får tillgång till ett exklusivt community. En plattform där man kan kommunicera med varandra och ta del av allt från detaljerade kosttips till de senaste nyheterna inom träning och prestation.

KONTAKT

Kontakten mellan atlet och tränare är grundläggande för att uppnå bästa resultat. Vi finns alltid tillgängliga för frågor och vi värderar denna kontakt högre än någonting annat.

FÖRMÅNER

Som en del av vårt Athlete Program följer en rad förmåner. Mer information om dessa får du efter att vi godkänt din ansökan.

♾️

För att uppnå maximal utveckling och resultat räcker det inte med off-season program. Våra program är rullande och vi arbetar med våra atleter 365 dagar om året.
REHUMAN ATHLETE

VISION

Vår vision är att skapa världens ledande program för elitidrottare. Hela programmet är uppbyggt med en målsättning, att uppnå maximal utveckling och resultat. Programmet riktar sig till de atleter som har som ambition att ta sig till världseliten. Vi har nycklarna för att prestera på sin absolut högsta nivå och vi ska kunna garantera alla våra atleter världsledande resultat.

Kevin Jågas Hansson

Grundare, REHUMAN®

Pontus Näsén

”Sen jag började köra med Kevin och REHUMAN så känner jag mig mycket piggare och i bättre form overall. Jag känner mig bättre tränad i hela kroppen än tidigare, framförallt i ben och lungor. Vilket är grymt viktigt som hockeyspelare. Hjälpen jag får med träning och kost samt alla behandlingar har även fått mig att förstå mer om hur min kropp fungerar och jag tar större ansvar med vad jag äter och använder för produkter. ”

Pontus Näsén

MODO Hockey & Tre Kronor

ANSÖK

För att uppnå de resultat och den kvalité vi står för arbetar vi med ett utvalt antal atler.