MARKNADENS #1 I EN SHOP  KÖP NU, BETALA SENARE MED KLARNA 30 DAGARS ÖPPET KÖP MARKANDSLEDANDE INOM HÄLSA & PRESTATION 10% RABATT NÄR DU GÅR MED I #REHUMANTEAM

HOLOGRAPHIC KINESIOLOGY TREATMENT®

HEALTH

För dig som vill bli fri från skador, sjukdomar och andra hälsoproblem.

HEALTH (HKT®)

Vad kan jag få hjälp med?

Hos oss kan du få hjälp med det mesta, nedan listar vi några exempel. Ifall du undrar om vi kan göra något för dig så tveka inte på att höra av dig. Vi står redo för att hjälpa dig! 

Sjukdomsmönster

Allt från återkommande sjukdomar till mer kroniska symptom och problematik.*

Skadehistorik

Tidigare skador som inte läker ihop, återkommande problematik och för dig som vill snabba på läkningsprocessen.*

Magproblem

Allt från uppblåst mage till mer svårlöst problematik.*

Orkeslöshet

Låg på energi, koncentrationssvårigheter eller andra mer djupgående symptom. *

STORIES

Vad säger våra kunder?

BOKA NU

Ta steget du med!

Boka din tid hos oss och ta första steget mot ett bättre liv.

* Vi behandlar inte specifika sjukdomar och symtom. Vi arbetar med alternativa behandlingsmetoder för att komma fram till hur kroppen kan bygga sig stark samt självläka på egen hand.

HKT® - Holographic Kinesiology Treatment

HKT® står för Holographic Kinesiology Treatment. Det är en fysisk behandlingsmetod som under flera års tid hjälpt allt från svårt sjuka människor till elitidrottare att uppnå fantastiska resultat. Under ett besök arbetar man med att ställa nervsystemets funktioner till rätta, identifiera det som stör kroppen mest och skapa rätt förutsättningar så att vårt immunförsvar kan eliminera eventuella problem.

HKT bygger på spetskompetens inom neuroscience och är en mycket precis och kraftfull metod, där vedertagen medicinsk kunskap kompletteras med ett urval av alternativmedicinska metoder. I diagnos och behandling används de senaste insikterna inom näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi som paras ihop med alternativmedicinska metoder som kinesiologi, akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar samt hantering av tankar och känslor. En del kunskap är uråldrig, andra delar bygger på samband som identifierats i den absolut senaste forskningen.

När du bokar en behandling kommer din terapeut att gå igenom detta mer utförligt, för att du ska få en så god förståelse som möjligt av hur kroppen fungerar.

Skulle du ha några frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

#REHUMANTEAM

VÄLKOMMEN!

Vi är glada att ha dig med på vår resa! Från och med nu har du rätt till nedanstående förmåner.

10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET

Din rabattkod har även skickats till din inkorg.

#REHUMANTEAM

Ta del av nyheter först, få 10% rabatt på din första order och mycket mer när du går med i #REHUMANTEAM.

GÅ MED

Välkommen!

Vi använder oss av cookies och liknande data för att förbättra din upplevelse hos oss. När du surfar vidare på vår hemsida och andra tjänster godkänner du deras användningsområden.